Kapat

Hakkımızda


DEĞERLİ İŞ ORTAKLARIMIZ

 ER-EL MAKİNA YEDEK PARÇA İMALATI SAN. VE TİC. LTD ŞTİ. olarak 1989 ‘dan bu yana kalıp bağlama ve işleme ekipmanlarında bizi güven ve kalitenin simgesi haline getiren ürünler üretmekteyiz. Geçen yıllar içinde mevcut kapasite ve toplam istihdam alanında sürekli artan bir çizgiyle her geçen gün daha sağlam ve emin adımlarla ilerleyen ER-EL; bugün başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 45’e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

 Her biri ayrı değer ve öneme sahip olan müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler sunmak amacıyla faaliyet gösteren ARGE bölümümüz ürün çeşitliliğini arttırmaya yönelik çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürmektedir. Katma değerli, kaliteli ve güvenli ürünler üretmek adına yatırımlarını arttırarak verimli, sürdürülebilir bir yol izleyen firmamız; 2004 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini kurarak var olan kalitesini belgelendirmiştir. Akabinde ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İşçi Sağlığı Yönetimi ve  CE sertifikalarına sahip olarak buna uygun üretim yapmaktadır.

 Bugün itibari ile Kalıp & İş parçası Bağlama Ekipmanları, İşleme Sistemlerinde 4000’i aşan hemen teslim stok ürünü çeşitleriyle konusunda lider ve üretici firma olmanın gururunu yaşamaktayız.

 Standart üretimlerimiz dışında proje bazlı fikstür imalatımız da mevcuttur. Başta  Havacılık Sanayi olmak üzere, Otomotiv, Beyaz Eşya, Ağır Makine ve Silah Sanayi sektörleri gibi Sanayinin güzide firmalarında; iş parçasına özel tasarım yapıp ürettiğimiz mekanik, pnömatik ve hidrolik fikstür ürünleri kullanılmaktadır. Sistem verimini optimize eden ürün grubumuzla; dünyaca kabul görmüş, alanında geçerliliğe sahip standartlarda üretmeye devam etmekteyiz.

   Firmamız 2017 yılında taşındığı yeni fabrikasında; üretim tesisi ve yönetim binası alanında dinamik ve uzman kadrosu ile gerek standart, gerek proje bazlı fikstür çözümleri ile müşteri memnuniyeti için üstün performans ile çalışmaktadır.

Uzun yıllardır ülkemizde ve Yurtdışında kalıp bağlama elemanları üreticisi olarak sektöre hizmet veren MIKSAN Hızlı Bağlama Sistemleri firması satın alınarak ER-EL Kalıp Bağlama ve İşleme Sistemleri firmamız bünyesine katılmıştır. Bir ER-EL markası olan MIKSAN ürünleri; firmamız kalite ve güvencesiyle hizmet vermeye devam edecektir.

Siz değerli müşterilerimize ER-EL’e olan güveninizden dolayı teşekkür eder, aynı istikrar ve güvenle uzun yıllar çalışmayı temenni ederiz.

Saygılarımızla; ER-EL Yönetimi