Kapat

About Us


Our Esteemed Customer

ER-EL MAKİNA YEDEK PARÇA İMALAT SANAYİ LTD.ŞTİ. 1989 yılından bu yana kalıp sıkma ve işleme ekipmanlarında bizi güven ve kalite simgesi haline getiren ürünler üretmekteyiz. ER-EL yıllar geçtikçe artan kapasitesi ve toplam istihdamıyla her geçen gün daha emin adımlarla ilerlemektedir. Bugün başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 45'e yakın ülkeye ihracat yapmaktadır.

 Müşterilerimizin her biri ayrı bir değer ve öneme sahip olan ihtiyaç ve taleplerine uygun çözümler sunmak için faaliyet gösteren Ar-Ge departmanımız, ürün çeşitliliğini arttırma çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmektedir. Katma değerli, kaliteli ve güvenli ürünler üretmek amacıyla yatırımlarını artırarak verimli, sürdürülebilir bir yol izleyen firmamız; 2004 yılında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemini kurarak mevcut kalitesini belgelemiştir. Şirket, ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı Yönetimi ve CE belgelerine sahiptir.

 

 Bugün itibariyle kalıp & iş parçası bağlama ekipmanları ve işleme sistemleri alanında 4000'in üzerinde hızlı anında teslim stok ürünü ile lider ve üretici firma olmanın gururunu yaşıyoruz.

 Standart üretimimizin yanı sıra proje bazlı özel fikstür aparatları da üretmekteyiz. endüstride tanınmış şirketler; iş parçasına özel tasarladığımız ve ürettiğimiz mekanik, pnömatik ve hidrolik fikstür ürünleri kullanılmaktadır. Sistem verimliliğini optimize eden ürün grubumuzla; alanında geçerli, dünyaca kabul görmüş standartlarda üretim yapmaya devam ediyoruz.

 Firmamız 2017 yılında yeni fabrikasına taşınmış olup; üretim tesisi ve yönetim binası alanında dinamik ve uzman kadrosuyla hem standart hem de proje bazlı armatür çözümleriyle müşteri memnuniyeti için üstün performansla çalışmaktadır.

 

  MIKSAN Fast Coupling Systems company which has been serving to the sector as a manufacturer of mold fasteners in our country and abroad for 30 years has been purchased as of 15th of October 2019 and ER-EL Mold Clamping and Processing Systems has joined our company.  MIKSAN products which are an ER-EL brand; Our company will continue to serve with quality and assurance.

 We would like to thank you, our esteemed customers for your trust in ER-EL and hope to work for many years with the same stability and confidence.

Kind regards; ER-EL Directors